Petua timbang berat blog


Eh , hari ni hari sabtu lah. Tak sedar pula dah nak akhir bulan. Ya Allah , cepatnya masa berlalu begitu pantas. Aku tak nak buang masa , so tajuk hari ni mengenai "Petua timbang berat blog".
Apa? Petua timbang berat blog?

Yes! Korang ingat apa yang ada kat sekeliling korang tu boleh selesai kan masalah? Blog pun ada masalah juga tau. Banyak faktor dan banyak petua kalau kita tahu cara jalan penyelesaiannya. Kong boleh menggunakan 2 cara.



ni gambar website pertama


ni pula gambar website ke dua



korang hanya masukkan URL blog korang.

So apa tunggu lagi?try lah timbang blog korang ye.

Selamat Menimbang ^_^

*klik gambar gambar untuk ke website yang korang inginkan
**klik gambar : crtl+klik kiri pada mouse

4 comments:

ieyza afieyna said...

dah timbang dah.. nseb bek bawah 100 .. ;)

Misha Ieza said...

ok lah tu.. tak ada berat pun kan?thanx singgah ^_^

dyana nana said...

ahah, tak berat mane.. ngee~ :)

Misha Ieza said...

aah memang tak berat mana ^_^