First Giveaway by Nurul's Blogshop


Alahai , malam ni terasa sunyi sangat..ibarat tiada teman di sisi(memang kekosongan di hati ni). Setiap kali buka blog , Dalam hati ku bertanya , "bila lah nak ada contest , segmen atau giveaway dari rakan blogger?". Nak buat benda tu semua aku tak berapa pandai.. Tetiba terjumpa "Giveaway by Nurul's Blogshop" ni. Dengan berbesar hati , jari ku ingin meluahkan perasaannya di blog ku.


*klik gambar untuk Blog Ezza

Memilih syarat PERTAMA

  • buat satu entry mengenai giveaway ini dengan tajuk''First Giveaway by Nurul's Blogshop ''
  • copy dan pastekan banner diatas dan linkkan ke entry ini

ADA HADIAH MENANTI ANDA :)

TARIKH TAMAT : 22/4/2012

1 comment:

ezzamalik said...

dear tq join and good luck eh^^