Segmen Interview Review By Hana


Sejak dapat kerja ni , aku busy sampai tak ada idea nak update apa kat Blog ni. Tadi ada seorang adik blogger kita ni ajak join "Segmen Interview Review By Hana". Hana lah nama adik tu. Orangnya comel gitu. Terima kasih adik kerana ajak akak join segmen adik.

klik banner untuk join

Ada soalan soalan dari Hana. Antara soalan soalan nya :

Siapakan Nama Anda(Nickname pun tak pe)?
Misha/Ieza

Berapakah Umur Anda?
24 Tahun

Apakah Konsep Blog Anda?
Konsep dunia kehidupanku dan orang orang di sekitar saya :)

Apakah Perasaan Anda Apabila Menjadi Seorang Blogger?
Berblog ni memang menyeronokan kerana dapat luahkan isi hati/memberi tips/pendapat/kalau bosan , kita boleh edit blog ikut kehendak kita. Dalam masa yang sama boleh menjana pendapatan dengan menampal iklan di blog kita. Contohnya macam iklan nuffnang dan churp churp. Dan saya enjoy dengan blog sendiri.

Tag

TARIKH TAMAT SEGMEN
15 April 2012

13 comments:

Sakura Aihana said...

terima kasih join kak... hana taklah comel sangat...

Misha Ieza said...

sme2 adik..thanx singgah blog akaq..singgah selalu tw :)

Detective Fiqa said...

ehem. hehehe banner dia ade gmbr pakwe sy lahh hehehe

Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

Misha Ieza said...

Detective Fiqa :tu lah tw x pe..conan tu pakwe u?

Misha Ieza said...

Patrick Star : wkmslm :) thanx sudi singgah :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

selamat bersegmen ieza =)

Liza Razak said...

saya suka blogging..boleh dapat ramai kawan baru :)

aRa ❤ aFiq™ said...

rajin join segmen eh.. dtg cni jenjalan :)

syafiqakarim said...

kemain rajin join.
chaiyokk

[sutera kasih] said...

selamat berkenalan..hai, sy yann hehe

Zakaria's daughter said...

segmen tag mengetag .

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)