aku tak paham


Aku tak paham , pelik dan macam tak percaya pun ada. Semalam tetiba blog aku bermasalah. Klik SINI.

Kenapa kenapa kenapa?


Korang sudah baca kan? Entah lah semalam tetiba jadi tak tentu arah. Sedih je aku. Sesuatu yang sangat berharga sudah tentu lah rasa sedih , muram dan tak lalu nak makan kan? Amboi , sejak bila pula aku bercinta ni? Hahaha , tetiba je story pasal cinta ni , dah kenapa? Act problem aku dengan blog aku je. Pagi tadi sign in blogger terus ke3 3 blog aku ada balik. Pelik tapi benar. Aku buat blog dari Februari 2010. Macam macam story merepek ada. Sampai lah awal tahun 2012 ni aku ada pasang niat juga tau. Sebelum nak delete tu aku delete semua entry dalam blog tu dan dengan secara rela hatinya aku delete blog tu. Awal bulan 2 , aku create blog baru dengan url http://jalanceritakehidupanku.blogspot.com/ bermula lah dunia kehidupanku dan blog http://xiamishaphotographer.blogspot.com/ . Start kejadian semalam berlaku , aku terus undelete blog lama dan tukar url http://storyku67.blogspot.com/ . Bersyukur kerana ke 3 3 blog aku kembali pulang dengan selamatnya. Amin.


p/s : kalau ada mase singgah lah ke 3 3 blog aku :)

5 comments:

Aida Azryn said...

fuh suspend betol ni. haha. nasib baik la tak terdelete kan? haish. :)

Siti Hajar Noh said...

tu namanya dugaan tuhan..hehe :)

Misha Ieza said...

Aida Azryn : tu lah pasal..bernasib baek n syukur lah x jadi pape :)


Siti Hajar Noh : dugaan dan ujian dari allah s.w.t :)

Niswatus Solikah Samik said...

banyok giler blog..! ahaha.. nnt free i will terjah there oke!

Misha Ieza said...

Niswatus Solikah Samik : tu lah pasal..rhanx adeq :)